July 2022 CPCA Board & Committee Meetings


DAY 1: 

Thursday, July 14, 2022

7:30-8:00a – Breakfast available

8:00 – 8:55a – Clinicians (55 mins.)

9:00 – 10:00a – SPARC (1 hour)

10:00 10:15a – BREAK (15 mins.)

10:15 11:15a Workforce (1 hour)

11:20 12:20p Government Programs (1 hour)

12:20 1:20p LUNCH (1 hour)

1:20 – 2:55p Legislative Committee (1.5 hours)

3:00 – 3:25 – Finance/Ventures Finance Committee (25 mins.) 

3:30 – 4:00p – Governance (30 mins.)

4:05 – 5:00p - Consortia Policy Group (CPG) (55 mins.)

4:05 – 5:00p – Executive (55 mins.) (Meet in CPCA Conference Room)

5:00 – 7:00p - Membership reception for members & CPCA staff (Cafeteria 15L – at 15th & L Streets; downtown Sacramento)

 
DAY 2: 
Friday, July 15, 2022

8:00 – 8:30 – Breakfast available

8:30 – 9:25a - CaliforniaHealth+ Advocates Board (55 mins.)

9:30 – 11:30a – CPCA Ventures Board & CPCA Board of Directors (2 hours)

11:30a – LUNCH (to go)


LOCATION:  
CPCA Offices
1231 I Street, #400
Sacramento, CA 95814

TO REGISTER:
1. You must first login to your CPCA account;
2. Answer the two required questions and be sure to click the red "Save Responses" button;
3. Click the red "Add" button next to each of the program options you plan to attend to add to your itinerary. NOTE: You will have to click the drop-down arrow in the blue banner to add Day 2 program options to your itinerary;
4. When finished, click the red "Proceed to Checkout" button and follow the prompts on the screen. 

IF REGISTRATION IS FULL/CLOSED
Please email training@cpca.org to be added to the waitlist for Board & Committee meetings.

PROOF OF VACCINATION
As CPCA continues to follow COVID-19 safety protocols, all attendees will be required to provide proof of vaccination upon arrival to the CPCA office. You'll have the opportunity to pre-upload your vaccination card once you receive your event confirmation email.


 

When
7/14/2022 8:00 AM - 7/15/2022 11:30 AM
Where
CPCA Offices 1231 I Street, #400 Sacramento, CA 95814 UNITED STATES

Sign In

Program

   

Thursday, 14 July 2022

 
Time
8:00 AM - 8:55 AM
8:00 AM

Time
9:00 AM - 10:00 AM
9:00 AM

Time
10:15 AM - 11:15 AM
10:15 AM

Time
11:20 AM - 12:20 PM
11:20 AM

Time
1:20 PM - 2:55 PM
1:20 PM

Time
3:00 PM - 3:25 PM
3:00 PM

Time
3:30 PM - 4:00 PM
3:30 PM

Time
4:05 PM - 5:00 PM
4:05 PM

Time
4:05 PM - 5:00 PM
4:05 PM

Friday, 15 July 2022

 
Time
8:30 AM - 9:25 AM
8:30 AM

Time
9:30 AM - 11:30 AM
9:30 AM